Seats2meet Eindhoven - Den Bosch - Tilburg

Wat fijn dat je interesse toont in Seats2meet Brabant.

We hebben 3 toffe locaties om te vergaderen, een event te houden, een training te geven, scrumsessies te houden en wat je al nog meer kunt bedenken. Je kan bij ons ook een kantoor of werkruimte huren, een Office4aDay. Wil je als eerste automatisch op de hoogte worden gebracht wanneer we onze deuren weer volledig openen, meld je dan aan voor deze nieuwsbrief. 

Deze nieuwsbrief verschijnt 10x per jaar en soms tussendoor wanneer er belangrijk nieuws is zoals het opengaan van onze locaties.
We delen in deze nieuwsbrief graag kennis en informatie uit onze 3 locaties: Eindhoven Strijp-S, Den Bosch Station en Tilburg LocHal. 

We delen mooie verhalen van onze klanten en bruikbare tips over bijvoorbeeld het organiseren van evenementen en vergaderingen. Ook jij kunt in onze nieuwsbrief schrijven, mail ons daarvoor, zo wordt onze nieuwsbrief nóg meer een kanaal om kennis te delen.

Let wel even op: als je Gmail of Hotmail gebruikt komt de nieuwsbrief waarschijnlijk in je SPAM terecht aangezien beiden hun spamfilter hebben aangepast. Voeg S2M toe aan je contacten en dan is dat probleem ook weer opgelost.

Locatie Eindhoven: telefoon 040 780 50 39 of mail
bezoek de website

Locatie Den Bosch: telefoon: 073 515 00 69 of mail
bezoek de website

Locatie Tilburg: telefoon: 013 208 40 52 of mail
bezoek de website 

Werken - Vergaderen  - Ontmoeten
Seats2meet  is meer dan alleen maar een vergaderlocatie

Groeten van de teams in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp