Business Magazine Seats2meet Eindhoven Strijp-s - Den Bosch - Tilburg

Wat fijn dat je interesse toont in Seats2meet Brabant.

We hebben 3 toffe locaties om te vergaderen, een training te geven,  scrumsessies te houden en wat je al nog meer kunt bedenken.
Op dit moment kunnen we natuurlijk niet al onze zalen op volle capaciteit inzetten. De Coronacrisis zorgt dat ook wij creatief en veilig een aanbod kunnen doen met handhaving van de 1,5 m maatregel.
Daarom bieden wij tijdelijk de mogelijkheid Office4ADay. Vraag ons daarnaar, we vertellen je er graag meer over.

Locatie Eindhoven: telefoon 040 780 50 39 of mail
bezoek de website

Locatie Den Bosch: telefoon: 073 515 00 69 of mail
bezoek de website

Locatie Tilburg: telefoon: 013 208 40 52 of mail
bezoek de website   

Dit magazine deelt kennis en informatie uit onze 3 locaties: Eindhoven Strijp-S, Den Bosch en Tilburg. Zo blijf je tevens op de hoogte van ontwikkelingen en evenementen die zinvol kunnen zijn om aan deel te nemen.
We delen mooie verhalen van onze klanten en bruikbare tips over bijvoorbeeld het organiseren van evenementen en vergaderingen. Ook jij kunt in onze nieuwsbrief schrijven, mail ons daarvoor, zo wordt onze nieuwsbrief nóg meer een kanaal om kennis te delen. Let wel even op: als je Gmail of Hotmail gebruikt komt de nieuwsbrief in je SPAM terecht aangezien beiden hun spamfilter hebben aangepast. Voeg S2M toe aan je contacten en dan is dat probleem ook weer opgelost.

Werken - Vergaderen - Lunchen - Ontmoeten
Seats2meet  is meer dan alleen maar een vergaderlocatie

Groeten van de team in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp